DRPU Software-ul de coduri de bare


DRPU producator de software eticheta de coduri de bare genereaza coduri de bare cu antet și subsol detalii într-un mod simplu. Coduri de bare Proiectare Vezi de Software-ul oferă opțiunea de a adăuga imagini, imagine, filigran, de diferite forme, fundal cu coduri de bare de pe cardul tău. Software-ul, de asemenea, cadru intrinsec Print, setările de e-mail, Procesare Batch seria a genera mai multe coduri de bare pe aceeasi eticheta. Puteți salva asemenea, va coduri de bare jurnal de referință pentru viitor.


Producator de software de coduri de bare a inbuilt setări de imprimare pentru a imprima de înaltă calitate liniar sau coduri de bare 2D. Software-ul nostru este testat pe toate marile branduri de coduri de bare papetărie ca Avery, CompuLabel, Formtec, Lorenz clopot,-un singur etc. Există două moduri de imprimare coduri de bare dumneavoastră - modul manual și Pre Definirea modul etichete.

În pre Definirea Label Mode stoc, trebuie să alegeți doar numele de cod de bare papetărie marca pentru a obține setările de imprimare corespunzătoare. Dar, în modul manual, setați toate atributele de imprimare ca pe nevoie.

Coduri de bare Marci de papetarie
Mai sus Figura afișează diverse marci de coduri de bare papetărie sprijinit de DRPU Barcode Software de proiectare.

Contactați-Ne
Nu ezitați să Contactati-ne
cu privire la orice interogare