Imprimanta de coduri de bare

Imprimanta de coduri de bare este un dispozitiv de ieșire care este utilizat pentru a imprima coduri de bare imagini, tag-uri, role, etichete, autocolante. Imprimanta de coduri de bare poate fi imprimantă desktop sau o imprimantă de piață utilizate în industriile de prelucrare mari.

imprimante de coduri de bare

Există diferite tipuri de imprimante de coduri de bare disponibile pe piață. Puteți alege cineva în funcție de alegerea ta. Imprimante de coduri de bare sunt clasificate în funcție de tehnologie folosita ca imprimanta laser, imprimanta termica, imprimanta cu jet de cerneală, Dot Matrix imprimantă. Aici vom discuta Imprimanta termica si imprimanta laser pe scurt.

Imprimanta termica


Imprimanta de coduri de bare termica folosește un tehnici directe de transfer termic sau termic pentru a aplica cerneală pe etichete. Pentru imprimare termica, pentru a alege rola ta termic și puneți-l în mod corespunzător în interiorul imprimantei așa cum se arată mai jos.

Selectați role termice.
Închideți capul imprimantei.
Amplasat rola în imprimantă.
Dă comandă de imprimare.
Reglați fantele.
Imprimarea de coduri de bare.


Acum, închideți cap imprimanta și da comanda de imprimare pentru imprimare. În DRPU coduri de bare Software, există două moduri de tipărire coduri de bare - modul Manual și pre Definirea Label Mode stoc. Alege cineva în funcție de alegerea dvs. și completați detaliile necesare.

Imprimanta laser

Laser standuri pentru amplificare de lumina prin simulate emisia de radiații. Este o imprimantă non-impact și funcționează ca un copiator, cu ajutorul tehnologiei laser si toner (pulbere de cerneala). Este mai rapid în viteză și oferă coduri de bare de înaltă calitate pe de imprimare.

Alege foaia de etichete.
Dă comandă de imprimare.
Coduri de bare imprimat foaie.

Alege foaia de etichete dorit pentru imprimare și du-te la comanda de imprimare. Există două moduri de imprimare manuală și pre Definirea modul Label stoc. Alege oricare dintre ele în funcție de nevoile dumneavoastră industriei și umple detaliile necesare. Coduri de bare Software-ul oferă, de asemenea, opțiunea de previzualizare imprimare pentru a evita erorile de tipar.