2D coduri de bare

Magazin coduri de bare 2D date în direcție verticală, precum și orizontală, astfel cunoscut sub numele de cod de bare doi dimensional. Forma de cod de bare 2D se repetă modele de dreptunghiuri, hexagoane, puncte, cerc și alte forme geometrice.

Exemplu Font Descriere Font

Aztec Font

Aztec Font

Aztec coduri de bare 2D este o simbolistică cod de bare bidimensional, care este utilizat pentru a codifica cantități mari de date într-un spațiu mic. Set de caractere de Aztec cod de bare include numere, litere, text, caractere Unicode, fotografii mici si caractere extinse.


Databar Font

Databar Font

DataBar coduri de bare Font este un simbolicii 2D care este folosit în general pentru a crea cupoane pentru codificarea informații suplimentare, cum ar fi numărul de serie, data de expirare etc.


Databar Code 128 Font

Codul DataBar 128 Font

128 Cod font DataBar codifică cantități mari de date în spațiu foarte mic.


Databar Code 128 Set A Font

Codul DataBar 128 Set A Font

Codul DataBar 128 A Font este un cod de bare 2D care este în general utilizată în scopul de inventar urmărire și control.


Databar Code 128 SET B Font

Codul DataBar 128 SET B Font

Font Codul DataBar 128 SET B este un simbolicii font bidimensională, care este utilizat în zonele de Shiping și control al inventarului.


Databar Code 128 SET C Font

Codul DataBar 128 SET C Font

Codul DataBar 128 Set C coduri de bare 2D Font generate folosind DRPU Software - Corporate Edition este utilizat pe scară largă în domeniul inventoy și industriilor Shiping.


Databar Expanded Font

Font DataBar Expanded

DataBar Expanded două fonturi de coduri de bare dimemsional formate din 14 cifre pentru codifică detalii suplimentare, inclusiv numărul și datele de serie etc.


Databar Limited Font

DataBar Limited Font

DataBar Limited coduri de bare Font este un simbolicii 2D similar cu DataBar de coduri de bare. Acest font bacode este special conceput pentru a fi scanate de către scanere portabile.


Databar Stacked Font

Databar Stacked Font

Font DataBar Stacked este un cod de bare bidimensional ca font DataBar. Datele de a codifica este împărțită în jumătate și codificate ca un cod de bare nivel divizat.


Databar Stacked Omni Font

Databar Stacked Omni Font

DataBar Stacked Omni Font este un cod de bare 2D având aceleași Particularități fi cea a DataBar. Este utilizat pentru informații GNIT condensat în formă compactă.


Databar Truncated Font

DataBar trunchiat Font

Font cod de bare bidimensional DataBar trunchiate este similar cu DataBar Font. Diferența este că înălțimea este setată la 13 ori mai mare X.


Databar EAN 13 Font

DataBar EAN 13 Font

DataBar EAN 13 Font este un simbolicii cod de bare bidimensional este utilizat pe scară largă pentru comercializare cu amănuntul.


Databar EAN 8 Font

DataBar EAN 8 Font

Font DataBar EAN 8 coduri de bare 2D codifică numai numere. Este folosit pentru a stoca informații într-un spațiu limitat și este utilizat pe scară largă în afaceri de vânzare cu amănuntul.


Databar MicroPDF417 Font

DataBar MicroPDF417 Font

Font de coduri de bare DataBar MicroPDF417 este derivat dintr-o sursă PDF417. Software-ul de coduri de bare DRPU generează DataBar MicroPDF417 caracter care a fost conceput pentru a îmbunătăți eficiența a zonei.


Databar PDF417 Font

DataBar PDF417 Font

Font DataBar PDF417 este un cod de bare bidimensional, care este capabil de a stoca numere, text, personaje, bytes și fișierele de date.


Databar UPCA Font

Databar UPCA Font

DataBar UPCA Font este un simbolicii 2D care poate codifica numai numere și este utilizat pe scară largă în industria de retail din Statele Unite și Canada.


Databar UPCE Font

Databar UPCE Font

Software DRPU coduri de bare creează DataBar UPCE două font dimensional care este utilizat în sectorul comerțului cu amănuntul din Statele Unite și Canada.


DataMatrix Font

DataMatrix Font

DataMatrix Font de coduri de bare bidimensional poate codifica text, numere, bytes și fișierele de date. Este cea mai bună alegere pentru fax documente.


MaxiCode Font

MaxiCode Font

MaxiCode coduri de bare Font este în general folosit în scopul de a se adresa și pachete de rutare în transport.


PDF417 Font

PDF417 Font

Bidimensional PDF417 Barcode Font poate codifica cantități mari de date într-un spațiu limitat.


QR Code Font

Codul QR Font

Codul QR este un font Font de coduri de bare bidimensional care poate codifica URL, dosar, caractere pe doi octeți, numere și litere.

MICR Font

MICR Font

MICR coduri de bare Font de două cod de bare dimensional care este utilizat în sectorul bancar pentru a imprima MICR de cecuri bancare și proiecte cererii.