Software-ul de coduri de bare

Software-ul de coduri de bare

DRPU coduri de bare Label Maker Software - Corporate Edition este îmbogățit cu diferite caracteristici, inclusiv Setări e-mail, încorporat Setări de imprimare, Batch Processing caracteristic, Salvați coduri de bare Busteni, posibilitatea de a exporta coduri de bare și Copiere de coduri de bare pentru a lipi pe Microsoft Excel, MS Paint, MS Word etc.

Există două panouri principale de software de coduri de bare - panou Setări cod de bare și coduri de bare Proiectare View panou. Puteți crea și de imprimare coduri de bare folosind oricare dintre panourilor.E-mail Settings

Setări e-mail încorporat de software de vă ajută să vă trimite coduri de bare dumneavoastră destinate să individ sau grup de utilizatori simultan. Trebuie să setați coduri de bare dumneavoastră trimite setările ca pe cerința de a procesa.

Batch Processing

În scopul de a genera coduri de bare multiple cu valori identice sau diferite, software DRPU oferă caracteristici de procesare lot. Puteți adăuga valori de coduri de bare multiple, fie manual, creați listă sau să le importa din text sau Excel fișier ca pe nevoie.

Setări de imprimare

În Setări de imprimare, există două moduri de imprimare manuală și pre Definirea Label stoc. Software-ul oferă, de asemenea, caracteristica de previzualizare imprimare pentru a evita greșelile de tipar.

Copy Barcode

Puteți copia de coduri de bare dumneavoastră proiectat pentru a lipi pe MS Excel, MS Paint, MS Word etc aplicații.

Export barcode

Puteți exporta coduri de bare dvs. proiectate pe orice locație specificată în PC.

Salvați coduri de bare Log

Salvați coduri de bare Log Opțiunea este de asemenea disponibil pentru a utiliza jurnal de referință pentru viitor ca pentru imprimare, face modificări etc.