Setări e-mail

Maker de coduri de bare Software - Corporate Edition oferă setări de e-mail încorporate dispun la e-mail-ul de coduri de bare proiectat pe id e-mail specificată. Puteți trimite, de asemenea, mai multe coduri de bare generate folosind serie de prelucrare a lot la una sau mai multe destinatari ca pe fiecare cerință.

Setări e-mail
Click pe optiunea Mail din bara de instrumente standard, pentru a deschide fereastra de mail Trimite. Faceți clic pe butonul Setări din partea dreapta a pentru setările de e-mail. Completați informații Sender, Server informare și testare adresa de e-mail pentru a verifica setările configurate.
Setări e-mail
Completați detaliile necesare ca pe nevoie. Fiecare câmp este descrisă mai jos:
S. Nu. Opțiune Descriere
1. De la Acest câmp va va rămâne dezactiva. E-mail id-a adăugat în prima etapă vor fi afișate în ea.
2. Pentru Adaugă recipent id e-mail pentru a trimite coduri de bare dumneavoastră. Puteți scrie adresa de e-mail manual sau căutați Excel calea de fișier a le importa.
3. Subiect Scrie subiect pentru trimiterea de e-mail.
4. Opțiuni de expediere Există două opțiune pentru a trimite coduri de bare - Mail cod de bare actual sau Trimitere e-mail fără coduri de bare
a) Mail coduri de bare actual Activați această opțiune, dacă doriți să trimiteți coduri de bare dumneavoastră proiectat.
b) Cod de bare Trimiterea Setări Această opțiune va lucra cu coduri de bare Mail actual, în caz contrar acesta va deveni dezactiva. (Descris de mai jos)
c) Trimite e-mail Fără coduri de bare Activați această opțiune dacă nu doriți să trimiteți coduri de bare curent proiectat.
d) Echipament Atașați fișier pe care doriți să le trimiteți.
e) Trimite e-mail multiple individual Software-ul oferă opțiunea de a trimite e-mail multiple individual.
f) Opțiune întârziere de livrare Există o opțiune de a întârzia livrarea după trimiterea speciale mail pentru câteva timp. Această opțiune este lucrat cu Trimitere e-mail multiple individual opțiune.
5. Mesaj Adauga mesaj pe care doriți să le trimiteți cu e-mail.
Setări e-mail
Faceți clic pe butonul de coduri de bare Trimiterea de a stabili coduri de bare Setări expediere.
S. Nu. Opțiune Descriere
1. Nume Adauga nume pentru codul de bare pentru a fi trimis.
2. Trimite e-mail cu Batch Processing Selectați această opțiune dacă doriți să trimiteți serie de prelucrare a lot.
a) Toate coduri de bare pentru fiecare destinatar Puteți trimite serie întreagă lot processng tuturor partenerilor care utilizează această opțiune.
b) Un cod de bare pe beneficiar Trimite un cod de bare pe beneficiar în ordine.
3. Cantitate Imprimare Adauga mesaj pe care doriți să le trimiteți cu e-mail.