Mac coduri de bare Software

Mac coduri de bare Label Maker Software a inbuilt setărilor de imprimare, facilitate de prelucrare a lot pentru a genera coduri de bare multiple cu valori identice sau diferite ca pe nevoile dumneavoastra industriei. Asemenea, puteți importa lista de valoare, cu excepția imagine de coduri de bare de referință pentru viitor. Mai jos, vom descrie funcționalitatea de bază a Mac Software.

Setări cod de bare
Pe rulează software-ul de coduri de bare de mai sus ecran va apărea. Puteți merge, de asemenea, la Settings coduri de bare pentru a deschide acest ecran. Selectați tehnologia codurilor de bare, tipul de font și introduceți valoarea de coduri de bare, antet, subsol și să stabilească alte atribute ca pe nevoie. Faceți clic pe fila Lot de prelucrare și alegeți una a metodei (secvențială, aleatorie și Constant Series) pentru a crea lista. În listă antet de mai sus este creat folosind metoda serie secvențială.
Creați valoare Listă
Mai sus de ecran Dispalys crearea de liste de valoare prin metoda aleatorie serie. Prima de coduri de bare din seria de prelucrare a lot este afișat mai sus.
Print Settings
Acum, du-te pentru a imprima setările și completați toate detaliile necesare. Opțiune Print preview este de asemenea availabel pentru a evita greșelile de tipar.
Setări imprimantă
La un click Modificare Imprimanta pe butonul Settings, va apărea ecranul de mai sus. Set imprimantă și numărul de copii pentru a fi imprimat ca pe nevoie. Pentru a copia ta de coduri de bare imagine click pe butonul Copiere de coduri de bare. Puteți să-l lipiți pe MS Word, MS Excel etc. Faceți clic pe Salvare butonul de coduri de bare, pentru a salva coduri de bare pe orice locatie PC specificat. Alege prelungire imagine pentru economisind cod de bare proiectat. Mai sus dosar ecran apare conțin cod de bare salvat care sunt create utilizând funcția de prelucrare a lot de software de coduri de bare.